December 1-én 15 órai kezdettel tartjuk a hagyományos Kárpát-medencei imanapot. Idén a Dunamelléki Nőszövetség állította össze a liturgiát és a bemutatkozó anyagot. A nemzet egységéért való együttimádkozás és együttgondolkodás után az SZMA-kör idei legutolsó rendezvényeként Lugosy Piroska tart előadást Az Őrségből való kitelepítésekre való emlékezés címmel. Végül szeretetvendégségre várja az érdeklődőket a nőszövetség.

Adventkor a vasárnapi istentiszteleteken gyülekezetünk hagyományaként zenei betéteket is hallhatunk. Az istentisztelet után a nőszövetség várja az érdeklődőket a nagyterembe.

A Szombathelyi Református Nőszövetség hosszú évek óta tart adventi vásárt a templom nagytermében. Saját készítésű ajándék- és használati tárgyak, iparművészeti remekek és sok-sok házi lekvár, savanyúság, sütemény várja ilyenkor azokat, akik körbejárják a vásárt. A nőszövetség soha nem is kívánt az igazi üzleti kínálattal vetekedni, inkább a felkínált darabok egyedisége, és a sok szeretet, a ráfordított munka jelenti áruink értékét. A vásár bevételét szeretetszolgálati célokra fordítjuk, többek között az idős, beteg, magatehetetlen embereknek készítünk ebből meglepetés-csomagot ünnepek táján, de szintén ez ad hátteret az istentiszteletek utáni kávézásnak-teázásnak.