Szombathelyi Református Gyülekezet

+36 94/313-917

.

Kérjük, hogy SZJA 1+1 %-át ajánlja fel az adóbevallás rendjén a:
Magyarországi Református Egyház

0066


Szombathelyi Református Templomért Alapítvány

19247919-1-18


részére

Ajánló

A Kárpát-medencei református nőszövetségek kezdeményezésére 2006 óta december első vasárnapján rendezik meg a Kárpát-medencei imanapot. Ebben az évben is együtt imádkozik a nemzetért a tíz egyházkerület nőszövetsége. A liturgia anyagát idén a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház Nőszövetsége állította össze.

Szeretettel hívunk és várunk Mindenkit a 2022. december 4-én délután 15,00 órától kezdődő, szeretetvendégséggel egybekötött imanapi összejövetelünkre az alagsori nagyteremben. 

Az identitásért és megmaradásért folytatott küzdelemben élő horvátországi testvéreink bátorítására adakozzunk és imádkozzunk együtt a Kárpátaljai testvérekért és a békéért, mert: "reformátusnak lenni magyarul: érték, áldás és öröm!"  (Idézet: Imanapi liturgia - Előszó)

Május 29-én, szombaton közgyűlést tartott a Dunántúli Református Nőszövetség. Idén a szombathelyi nőszövetség vendégszeretetét élvezhették a küldöttek, akik P. Tóthné Szakács Zita áhítata után a helyi lelkész, Jakab Bálint összefoglalásában megismerhették a szombathelyi gyülekezetet és templomot. Általános csodálattal néztek körül az asszonytestvérek, hiszen sokan nem jártak még a szombathelyi templomban.