Szombathelyi Református Gyülekezet

+36 94/313-917

.

Kérjük, hogy SZJA 1+1 %-át ajánlja fel az adóbevallás rendjén a:
Magyarországi Református Egyház

0066


Szombathelyi Református Templomért Alapítvány

19247919-1-18


részére

Ajánló

Május 29-én nőszövetségünk meghívására a Dunántúli Református Nőszövetség Szombathelyen tartja rendkívüli tisztújító közgyűlését. Több mint hetven delegáltat várunk erre az alkalomra a Dunántúl minden szegletéből.

Az egyházkerület szeretettel hív minden reformátust és érdeklődőt a 2010-es REND-re, június 25-től 27-ig.

Negyedik alkalommal rendezi meg a Dunántúli Református Egyházkerület a REND-et, ez alkalommal a Pápai Református Egyházmegye szervezésében, a pápai Várkertben. Ismét vonzó programok várják az érdeklődőket, izgalmas előadások, lelki alkalmak, nőszövetségi-, presbiter-, énekkari- és lelkésztalálkozók, koncertek, érdekes gyermekprogramok és sok más.
Olyan nevek fémjelzik a találkozót, mint Ákos, Varnus Xavér, Pitti Katalin, Levente Péter, Döbrentey Ildikó, Écsi Gyöngyi, Makám, Bagdy Emőke, Tőkéczki László, Kondor Katalin, Novotny Zoltán, Ablonczy Bálint – valóban a teljesség igénye nélkül sorolva. Nem utolsósorban pedig ismét átélhetjük, hogy egy nagyon nagy közösség tagjai vagyunk, s jó együtt lenni.

A konfirmandusok ünnepélyes fogadalomtételére Pünkösdkor kerül sor. Az azt megelőző vasárnapon a konfirmandusok számot adnak tudásukról.

Május 13-án esti istentiszteleten emlékezünk meg Jézus mennybemeneteléről.

Május 2-án, vasárnap családi istentisztelet keretében hittanos gyermekeink köszöntik szeretteiket anyák napja alkalmából.